Δεν έχουν τέλος οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση του ISIS. Αποκεφαλισμοί, βασανιστήρια, ομαδικές εκτελέσεις, αποτελούν καθημερινές δραστηριότητες των τζιχαντιστών… Κι εδώ στο 3pointmagazine.gr τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκαν εξαιρετικά κείμενα για το ρόλο της Τουρκίας στην υπόθεση του ISIS, αλλά και για τη μάχη που δίνουν οι Κούρδισες της Συρίας.

Νέα συνταρακτικά στοιχεία έρχονται τώρα στο φως και περιγράφουν άγνωστες πτυχές των τζιχαντιστών, οι οποίοι εκτός από στυγνοί δολοφόνοι, είναι και εξωφρενικά κακόγουστοι, γεγονός που τους καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνους.

Για του λόγου το αληθές, το περιοδικό “Foreign Policy” έφερε πρόσφατα στο φως αρχεία από το λάπτοπ ενός μαχητή του ISIS τα οποία πραγματικά κόβουν την ανάσα! Τυνήσιος τζιχαντιστής, φοιτητής Φυσικής και Χημείας, είχε γεμίσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον υπολογιστή του με τα τραγούδια της Καναδέζας τραγουδίστριας, Celine Dion!

Στοιχηματίζω πως οι περισσότεροι από εσάς μόλις ακούτε το όνομα Celine Dion σκέφτεστε: «Γλυκανάλατα τραγούδια, Καναδάς και Τιτανικός».

Καλοί μου άνθρωποι ήρθε καιρός να αναθεωρήσετε… Η Dion αποτελεί τη μούσα των τζιχαντιστών και δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν πως ενδέχεται να έχει και υπόγειες σχέσεις με την οργάνωση. Άλλωστε, είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως στο ISIS ακούνε τα τραγούδια της Celine Dion απλά για διασκέδαση…

Εβραίοι αναλυτές εκτιμούν πως επειδή ο άνδρας της είναι Λιβανέζος (δηλαδή τρομοκράτης) η ακρόαση των τραγουδιών της Celine έχει επιβληθεί στους μαχητές του ISIS. Επίσης, αναρωτιούνται, πόσο τυχαίο μπορεί να είναι ότι τον Αύγουστο, όταν το ISIS άρχισε να παίρνει τα πάνω του η Celine Dion ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει το τραγούδι;

Σε κάποια άλλη ανάλυση που διαβάζουμε στους Times του Λονδίνου, ενδέχεται οι ερμηνείες της Dion να χρησιμοποιούνται σε βασανιστήρια ομήρων, προκειμένου να τα ξεράσουν όλα.

Αυτά τα ερωτήματα ζητούν απαντήσεις και η Celine βρίσκεται στο στόχαστρο των μυστικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ.

Πρέπει επίσης να σημειώσουμε πως εκτός από τη δισκογραφία της Celine Dion στον ίδιο υπολογιστή του τζιχαντιστή βρέθηκαν ακόμη τραγούδια του φλωρο-ρέγγε τραγουδιστή “Shaggy”, φωτογραφίες του Χίτλερ και συνταγές για μους μπανάνα!

Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας, πληροφορίες της τελευταίας στιγμής που αντλήσαμε από την ΕΥΠ αναφέρουν πως τζιχαντιστές που κατοικούν στην Ελλάδα έχουν μία ανεξήγητη λατρεία στη Μόνικα και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Καθίσταται συνεπώς σαφές πως σε παγκόσμιο επίπεδο οι υποστηρικτές του ISIS έχουν κοινούς κώδικες. Έχουν τραγικό γούστο στη μουσική και είναι νοικοκύρηδες. Φορούν την ποδιά τους και φτιάχνουν ένα μους μπανάνα για την αγαπημένη τους, προκειμένου να τους συγχωρέσει για την κλειτοριδεκτομή που της έκαναν το προηγούμενο βράδυ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]