Βροχή από ευχαριστήρια μηνύματα δέχεται ο Πρωθυπουργός και το επιτελείο του από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν και ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός.

Οι σατιρικοί καλλιτέχνες στη χώρα μας είναι ενθουσιασμένοι από τις επιλογές του Πρωθυπουργού, καθώς ένα είναι βέβαιο… Δεν πρόκειται να ξεμείνουν από υλικό!
Τα πρόσωπα που απαρτίζουν το κυβερνητικό σχήμα υπόσχονται πολύ γέλιο και ο κόσμος της σάτιρας κυριολεκτικά γιορτάζει! Οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού υπογραμμίζουν πως ο όγκος των μηνυμάτων είναι τόσο μεγάλος, που δεν έχουν καν προλάβει να τα διαβάσουν όλα.
Ωστόσο, από όσα έχουν προλάβει να διαβάσουν μέχρι τώρα, είναι φανερό πως ιδιαίτερα η υπουργοποίηση του «ρέιβερ» Αργύρη Ντινόπουλου έχει προκαλέσει ντελίριο κεφιού.

Η αλήθεια είναι πως αρχικά, οι καλλιτέχνες κλονίστηκαν μόλις έμαθαν πως βγαίνει από την κυβέρνηση ο Άδωνις, αλλά αργότερα αποζημιώθηκαν.

Άλλωστε, ο πρώην υπουργός Υγείας επέστρεψε άμεσα στις τηλεπωλήσεις και η καρδιά όλων πήγε στη θέση της.

 adonis11111

Ένα ακόμη… μαγικό του ανασχηματισμού είναι η είσοδος δύο σπουδαίων γυναικών που σίγουρα θα βγάλουν γέλιο, όπως η Σοφία Βούλτεψη, αλλά και η Κατερίνα Παπακώστα.

Επίσης, εγγύηση αποτελεί και ο νέος «Κλουζώ», Βασίλης Κικίλιας, ενώ μεγάλο σεβασμό εμπνέει το «τέρας» της ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Σε κοινή τους επιστολή, Μητσικώστας, Μπέλος, Ζαραλίκος και άλλοι σημειώνουν πως δεν έχουν παρά να ευχαριστήσουν τον Πρωθυπουργό για τη γενναιόδωρη πράξη του, να σχηματίσει μία αναπάντεχα «αστεία» κυβέρνηση που λογικά θα καταστρέψει τη χώρα, αλλά θα ευεργετήσει όλους όσοι ασχολούνται με τη σάτιρα.

kuries

Ακόμη και ο Τζίμης Πανούσης που έχει πέσει σε λήθαργο το τελευταίο διάστημα σκέφτεται να κάνει come back, ενώ ο Τάκης Ζαχαράτος, παρότι δεν έγινε υπουργός η Πιπιλή, δηλώνει ενθουσιασμένος που μετά τη Μελίνα Μερκούρη θα έχει την ευκαιρία να μιμηθεί μία άλλη μεγάλη κυρία του Πολιτισμού μας, την Άντζελα Γκερέκου.

Ο μόνος που δεν συγκινήθηκε από όλα αυτά είναι ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν κάνει σάτιρα, αλλά κήρυγμα από το Τσαντίρι. Και αυτή σας ορκίζομαι είναι η μόνη θέση του Ποταμιού, με την οποία συμφωνεί η Σαλαμάνδρα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]