Είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολο πια να σε εκπλήξει η βαρβαρότητα που επιφυλάσσει η αστυνομία στους πάσης φύσης διαδηλωτές. Χτες, όμως, ξεπέρασε τον εαυτό της.

Οι μαθητές βρέθηκαν για πολλοστή φορά στο δρόμο, συμπληρώνοντας την τέταρτη εβδομάδα των κινητοποιήσεων τους, με τα αιτήματά τους να είναι σταθερά: λιγότεροι μαθητές ανά τάξη, άμεσες προσλήψεις καθηγητών, μόνιμο προσωπικό καθαριότητας.

Σε μια άκρατη επίδειξη δύναμης και καταστολής από την αστυνομία του Χρυσοχοΐδη, η κυβέρνηση προσπάθησε να κάμψει την αγωνιστικότητα των μαθητών. Κυνήγι διαδηλωτών-μαθητών, προσαγωγές, ελέγχοι σε τσάντες, απειλές για χαστούκια αν βρεθεί οτιδήποτε πάνω τους, σωματικοί έλεγχοι.

Όπως είναι φυσικό, τα βίντεο και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα καινούρια κατορθώματα της ΕΛ.ΑΣ. δεν θα μπορούσαν να περάσουν ασχολίαστα από την κοινότητα του Twitter.

https://twitter.com/usbi8ikos/status/1316982559633559552

https://twitter.com/Kapoiosmpla/status/1317047966016937985

https://twitter.com/PorscheX16/status/1316991475733942278

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια