Αντιδράσεις στα social media προκαλεί βίντεο στο οποίο φαίνεται δάσκαλος να συμπεριφέρεται σαν διοικητής στρατιωτικής μονάδας σε παιδάκια δημοτικού.

Στο βίντεο φαίνεται ότι τα παιδιά που επισκέφτηκαν με τον δάσκαλό τους το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, αναγκάζονται να συμπεριφέρονται σαν στρατιωτάκια στα παραγγέλματα του δασκάλου, ο οποίος με φωνή στρατιωτικού διοικητή διατάζει τα παιδιά να στοιχηθούν, να κάνουν ανάπαυση και προσοχή και να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο (!).

 

Το βίντεο που κυκλοφόρησε:

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X