Είναι σέξι, είναι σκληρός και σηκώνει τον Γολγοθά μαζί με τον Σταυρό που έχει επάνω τον Χριστό, ποιος είναι; Μα, φυσικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο «κομάντο» της ελληνικής κυβέρνησης, που αντιμετώπισε με περίσσιο θάρρος την πανδημία του κορονοϊού. Που έγινε υφυπουργός, επειδή απλά ο Μητσοτάκης δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Ο Nick Hard βγήκε μπροστά στα δύσκολα, είπε στους Έλληνες «κλειστείτε μέσα εσείς, θα καθαρίσω εγώ». Και μέχρι στιγμής έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, έχοντας, βέβαια, πάντα στο πλευρό του τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Γιατί ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν είναι ξερόλας. Αναγνωρίζει πως δεν ξέρει καλά ανάγνωση και γραφή, οπότε υπολογίζει και σέβεται τους επιστήμονες.

Ξέρει, όμως, ότι στα δύσκολα δεν φτάνει μόνο το μυαλό, χρειάζονται και τα μούσκουλα. Και αυτό είναι που θαυμάζουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, που λένε Χαρδαλιάς και στάζει μέλι το στόμα τους.

Μπορεί στην αρχή να τσανίστηκαν λίγο που τους φώναξε, αλλά μετά κατάλαβαν πως το έκανε «για το καλό μας».

Έχουν γραφτεί πολλά για τον Νίκο Χαρδαλιά αυτό το διάστημα. Για το παρελθόν του, για τις σχέσεις του με τις γυναίκες, για τις στιλιστικές του επιλογές, που θυμίζουν Πάνο Καμμένο. Υπάρχει, όμως και κάτι που δεν ξέρετε…

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς γίνεται να μην έχει κολλήσει κορονοϊό, ενώ είναι κάθε μέρα στους δρόμους και επισκέπτεται περιοχές με πολλά κρούσματα; Ε, λοιπόν αποκαλύπτουμε σήμερα πως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έχει κολλήσει ίσαμε τρεις φορές κορονοϊό μέχρι σήμερα.

Άτομα του περιβάλλοντός του επιβεβαιώνουν την πληροφορία. Έχει βγει θετικός τρεις φορές σε τεστ για τον κορονοϊό. Κάθε φορά από αυτές, πήγε στην τουαλέτα, πήρε μια βαθιά ανάσα και έφτυσε τον ιό στη λεκάνη. Τράβηξε καζανάκι και συνέχισε το έργο του.

ΥΓ. Αν ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν φοβόταν μην παχύνουμε και έδινε τελικά 5.000 ευρώ σε όλους τους Έλληνες, ξέρω τι θα τα έκαναν. Δωρεά στον Χαρδαλιά…

*Η Σαλαμάνδρα στο facebook

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια