Τακτική δικάσιμο όρισε η αντιεισαγγελέας Χίου στις τρεις γυναίκες που επιτέθηκαν χθες Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020, σε δύο γυναίκες στην περιοχή των εργατικών κατοικιών του Χαλκειούς, την ώρα που μετέφεραν είδη πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες και μετανάστες.

Συγκεκριμένα, οι δύο αδελφές, ηλικίας 50 και 56 ετών θα δικασθούν στο μονομελές πλημμελειοδικείο Χίου στις 25 Μαΐου 2020, ενώ η ανήλικη θυγατέρα 15 ετών στο μονομελές πλημμελειοδικείο ανηλίκων την 1η Ιουνίου 2020.

Σημειώνεται ότι η μία εκ των δύο αδελφών διέφυγε της σύλληψης, χθες Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο γυναίκες, μεταξύ αυτών και σύζυγος  όπως κι άλλες φορές έχουν κάνει, πήγαιναν διάφορα είδη σε πρόσφυγες που διαμένουν στην ΒΙΑΛ και στο μινιμάρκετ της περιοχής των εργατικών κατοικιών δέχθηκαν την επίθεση, με βρισιές και βιαιοπραγίες (η πρεσβυτέρα κτυπήθηκε με ξύλο στο κεφάλι), ενώ οι τρεις δράστιδες προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό τους.

Πηγή: astraparis.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια