Σε καραντίνα 21 υγειονομικοί υπάλληλοι από την Ωτορινολαρυγγική κλινική στο Ιπποκράτειο έχουν τεθεί σε καραντίνα 7 ημερών σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ. Είναι 11 νοσηλευτές και 10 γιατροί.

Ένας γιατρός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊο και δεν γνωρίζουν πώς κόλλησε τον κορωνοϊό καθώς δεν ήρθε σε επαφή με κάποιον από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όσοι βρίσκονται σε καραντίνα δεν εμφανίζουν συμπτώματα μέχρι στιγμής. Ενδέχεται ο γιατρός να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

 

ΑΥΓΗ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X