Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην πολιτική σκηνή της χώρας, η απόφαση του Βύρωνα Πολύδωρα να αποχωρήσει από τα κοινά, να πετάξει όλα τα χρόνια της συναρπαστικής καριέρας του στη γράνα και να ζήσει τη ζωή που δεν έζησε…

Ο έμπειρος πολιτικός κουνάει μαντήλι στη ΝΔ, ρίχνει μαύρη πέτρα στο Κοινοβούλιο κι αυτό, όχι επειδή διαφωνεί τόσο έντονα με κάποια από τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης, όπως πολλοί βιάστηκαν να υποθέσουν, αλλά επειδή ερωτεύθηκε!

Γεροντοέρωτας και μάλιστα με άτομο του ίδιου φύλου προέκυψε στον γλωσσοπλάστη πολιτικό, ο οποίος δάγκωσε τη λαμαρίνα μόλις πριν από λίγες ημέρες, όταν και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ευθέως» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο Βύρων ξετρελάθηκε με τον νεαρό δημοσιογράφο, με τον οποίο μοιράζονται τη μεγάλη αγάπη για την ελληνική γλώσσα, αλλά και τα λατινικά, καθώς και την ικανοποίηση του να λένε κάτι που δεν καταλαβαίνουν όλοι οι υπόλοιποι, ώστε να νιώθουν περισσότερο έξυπνοι.

poludwras1(1)

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για κεραυνοβόλο και αμοιβαίο έρωτα, καθώς φαίνεται πως στη γοητεία του Byron υπέκυψε και ο νεαρός δημοσιογράφος – ποιητής, ο οποίος σαγηνεύτηκε από τον αριστουργηματικό χειρισμό της γλώσσας από τον Πελοποννήσιο πολιτικό.

Πλέον έχουν κλείσει ήδη μία εβδομάδα στα μέλια, γιόρτασαν την πρώτη τους –μίνι- επέτειο στο πλατό της εκπομπής μαζί με τον Notis (τι πιο ρομαντικό!!!!!!!) και πλέον κάνουν σχέδια για το μέλλον… Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο βίντεο, όλα κύλησαν απροσδόκητα καλά στο πρώτο τους ραντεβού.

(αν είστε τελείως βιτσιόζοι, δείτε ολόκληρη την εκπομπή ΕΔΩ)

«Είχα χρόνια να συναντήσω άνθρωπο που να μπορεί να καταλάβει τι λέω… Στον Κωνσταντίνο βρήκα αυτό που έψαχνα. Είναι ίσως πιο φαφλατάς και ξερόλας κι από μένα», είπε σε στενούς του φίλους ο πρώην υπουργός, ο οποίος αποκάλυψε ακόμη πως θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του, μαζί με το πουλέν του Αλαφούζου σε χωριό της ορεινής Τριφυλλίας, μελετώντας αρχαίους συγγραφείς και το Κάμα Σούτρα.

Η κοινή γνώμη είναι εμφανώς σοκαρισμένη και οι πρώτες αντιδράσεις είναι σχετικά επιφυλακτικές, έως και «παγωμένες». Ο πρώτος που εξέφρασε ανοιχτά τη γνώμη του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη είναι βέβαια ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, ο οποίος είναι μεγάλος πολέμιος της ομοφυλοφιλίας και νιώθει οργισμένος, αλλά και προδομένος. Δεν το περίμενε με τίποτα αυτό από τον Πολύδωρα, τον οποίο θεωρούσε καλό χριστιανό. Ο μεγαλύτερος ντουβρουτζάς βέβαια του ήρθε μόλις έμαθε πως ο βουλευτής της ΝΔ θα αποχωρήσει οριστικά από το κοινοβούλιο αφού πρώτα ψηφίσει υπέρ του συμφώνου συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους.

“O tempora o mores” σκέφτηκε και αναρωτήθηκε πώς ξεστράτισε έτσι ο Βυρωνάκος. Ποιος κίναιδος «στρατηγός άνεμος» τον παρέσυρε στην ακολασία;

Τα… γαμησιάτικα του Πολύδωρα θα πληρώσει, πάντως, όπως όλα δείχνουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, στον οποίο αποφάσισε να ξεσπάσει το θυμό του ο Μητροπολίτης Πειραιά, ανακοινώνοντας πως τον αφορίζει και ζητάει να μπει στην black list (αυτός και το παιδί του) όλων των ορθόδοξων εκκλησιών του πλανήτη Γη.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]