Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη της Κυρά – Βαγγελιώς, η οποία σύμφωνα με τις Αρχές ευθύνεται για το ξύλο που έριξαν οι άνδρες των ΜΑΤ σε εργαζόμενους περιπτέρου στα Εξάρχεια μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο.

Πηγές της Αστυνομίας, με την οποία εδώ στη «Σαλαμάνδρα» έχουμε, ως γνωστόν, εξαιρετικές σχέσεις, αναφέρουν πως οι αστυνομικοί δεν είχαν καμία πρόθεση να δείρουν τους υπαλλήλους ή να κλέψουν τα νερά, αλλά έπεσαν στην παγίδα που όπως φαίνεται τους είχε στήσει η Κυρά – Βαγγελιώ!

Παρουσιάζουμε λοιπόν σε αποκλειστικότητα την επίσημη εκδοχή της αστυνομίας για το συμβάν. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Οι άνδρες των ΜΑΤ λίγες ώρες πριν από το συμβάν, αποκαμωμένοι από την επιβολή της τάξης (aka βρωμόξυλο) στα στενά των Εξαρχείων και τους ελέγχους (aka τραμπουκισμούς) σε καφενεία και πολυκατοικίες της περιοχής, είχαν τηλεφωνήσει στην Κυρά – Βαγγελιώ και είχαν ζητήσει ένα νερό, κρύο νερό για όλους.

Άλλωστε, αυτό έκαναν εδώ και χρόνια σε ανάλογες περιπτώσεις, καθώς η συγκεκριμένη κυρία ήταν σα να λέμε ο νερουλάς της Αστυνομίας από το 1982. Είχε κανονικά σύμβαση με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Παλιά ΠΑΣΟΚα βλέπετε. Αυτή τη φορά, όμως, η πρώην πια συνεργάτιδα της ΕΛΑΣ, αποδείχθηκε αναξιόπιστη και σατανικά ευρηματική.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία των ανθρώπων της αστυνομίας, η Κυρά – Βαγγελιώ στο τηλεφώνημα που δέχθηκε, διαβεβαίωσε τους “Cops” πως η παραγγελία τους θα βρίσκεται σε περίπτερο στα Εξάρχεια και να πάνε από εκεί να την παραλάβουν. Στη συνέχεια, αυτή θα έστελνε, όπως πάντα γινόταν, το τιμολόγιο στη ΓΑΔΑ, για να πληρωθεί.

nero1

Έτσι, ανυποψίαστοι οι άνδρες των ΜΑΤ πήγαν στο περίπτερο για να ξεδιψάσουν και χωρίς να ρωτήσουν τους υπαλλήλους, πήραν τα νερά, θεωρώντας πως αυτά ήταν που είχε αφήσει στο σημείο η Κυρά – Βαγγελιώ για να τα παραλάβουν. Αποδείχθηκε, όμως, πως η παράδοση των νερών δεν έγινε ποτέ και οι ΜΑΤατζήδες πήραν άθελά τους τα ξένα νερά. Μέχρι να καταλάβουν την παρεξήγηση είχαν ήδη δείρει τους υπαλλήλους του περιπτέρου από κεκτημένη ταχύτητα…

Στη συνέχεια κι όταν η υπόθεση πήρε διαστάσεις με την ανάρτηση του επίμαχου βίντεο στο διαδίκτυο, οι αστυνομικοί αναζήτησαν την Κυρά – Βαγγελιώ, ώστε να λύσει την παρεξήγηση. Να βγει στα κανάλια και να εξηγήσει πως έγινε μία κακή συνεννόηση και ότι οι ΜΑΤατζήδες δεν είχαν πρόθεση να κλέψουν το περίπτερο. Το τηλέφωνό της, όμως, ήταν κλειστό και στο σπίτι της, το οποίο επισκέφθηκαν δεν βρήκαν κανένα.

Αμέσως, τα λαγωνικά της ΕΛΑΣ κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά… Με αστραπιαίες έρευνες, διαπίστωσαν πως η Κυρά – Βαγγελιώ όλα αυτά τα χρόνια ήταν τρομοκράτισσα που τα είχε καλά με την αστυνομία για να έχει εσωτερική πληροφόρηση και να δίνει τις κατάλληλες πληροφορίες στις τρομοκρατικές οργανώσεις με τις οποίες συνεργάζεται.

Ο σκοτεινός της ρόλος είναι πλέον ξεκάθαρος, σαν γάργαρο νερό!

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ εστιάζονται τώρα σε μέρη που σύχναζε η Κυρά – Βαγγελιώ! Σε γκρεμνούς και σε περιβολάκια που συνήθιζε να ποτίζει. Σύμφωνα με τις περιγραφές, τα περιβολάκια εκτιμάται πως είναι γεμάτα λεμονιές και κυπαρίσσια, σαν τα όμορφα κορίτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι για το που μπορεί να βρίσκεται η Κυρά, να καλέσει στο γραφείο του υπουργού – φόργουορντ, Βασίλη Κικίλια ή την ΕΥΔΑΠ.

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε πλέον και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]