Τις τελευταίες ημέρες ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εφιαλτικές στιγμές που ζουν οι κάτοικοι της πόλης των Σερρών στην περιοχή της ΔΕΗ, κοντά στο στρατόπεδο Παπαλουκά. «Δεν τολμούν να ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους, λόγω των φιδιών που έχουν κατακλύσει την περιοχή», όπως γλαφυρά σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ που έχει γίνει viral στα social media.

Παρά τη μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα όμως και παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις των κατοίκων της περιοχής, ο Δήμος Σερρών ακόμη δεν έχει λάβει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου, ενώ και οι φιλοζωικές οργανώσεις αδιαφορούν.

Η «Σαλαμάνδρα», όμως, δεν θα σας αφήσει έτσι βρε κουτά… Η στήλη μας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε αυτά τα θέματα, βρήκε και σας παρουσιάζει τη λύση, που θα ανακουφίσει τους κατοίκους και θα τους βοηθήσει να επιστρέψουν στην πρότερη φυσιολογική και ξένοιαστη ζωή τους.

Το ότι βρέθηκε ένας σύγχρονος Άγιος Γεώργιος και σκότωσε το φίδι μετά τη μεγάλη μάχη του με τη γάτα, δεν σημαίνει πως θα μπορούσε να εξολοθρεύσει όλα τα φίδια της περιοχής. Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από έναν και μόνον άνθρωπο, όσο σπουδαίος κι αν είναι! Χρειάζεται μία πιο δραστική, λιγότερο επικίνδυνη και φυσικά οικολογική λύση.

Η «Salamandra Telemarketing» με αστραπιαίες κινήσεις επικοινώνησε με γητευτές φιδιών στην Ινδία και με περηφάνια ανακοινώνει την εισαγωγή ενός εκπληκτικού προϊόντος, που θα λύσει τα χέρια των κατοίκων των Σερρών, αλλά και κάθε άλλης πόλης ή χωριού στην Ελλάδα, όπου τα κατά τα άλλα συμπαθή ερπετά, έχουν αναστατώσει τη ζωή τους.

Επιτέλους, έρχεται στην Ελλάδα η «έξυπνη φλογέρα» για γητευτές φιδιών με sound… κάτσε καλά!

Σχεδιασμένη από Ινδούς γκουρού που υπνωτίζουν κόμπρες, η «έξυπνη φλογέρα» θα σας λύσει τα χέρια, καθώς μπορεί να ακινητοποιήσει κάθε είδους φίδι και το κυριότερο, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ο καθένας… Είναι έτσι σχεδιασμένη που δεν χρειάζεται να ξέρετε μουσική για να λειτουργήσει. Με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού αρχίζει και παράγει ήχους την πιο κρίσιμη στιγμή και (εγγυημένα) μέσα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα, το φίδι που απειλεί τον ιδιωτικό σας χώρο, μένει κάγκελο…

Κι αν δεν πιστεύετε εμάς, δώστε βάση στον ειδικό… Κσσσς!

Τη φλογέρα δοκίμασε ήδη ο ηρωικός κάτοικος των Σερρών, γνωστός πια και ως… εξολοθρευτής φιδιών, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του! «Είναι απίστευτο! Πλέον δεν φοβάμαι τίποτα. Η `έξυπνη φλογέρα` γλίτωσε και εμένα και τη γάτα μου από μεγάλη ταλαιπωρία. Αποτελεί μία πολύ πιο πρακτική λύση από τη σκούπα και τον μπαλτά. Όσο για τον sound που βγάζει… Κάτσε καλά! Μέχρι και συναυλία μπορείς να κάνεις».

Ο σύγχρονος Άη Γιώργης δηλώνει μάλιστα μετανιωμένος και για τη φράση «καλό φίδι είναι μόνο ένα νεκρό φίδι», που ακούγεται να λέει στο επίμαχο βίντεο: «Δεν περίμενα να το πω, αλλά και τα φίδια έχουν ψυχή. Δεν χρειάζεται να κυνηγάμε τα φίδια με τον μπαλτά, ένα απλό σφύριγμα στην `έξυπνη φλογέρα` αρκεί… Και δείτε, το πιάνω με τα χέρια μου και το κάνω ό,τι θέλω!»

Snake Charmers

Το πρώτο κατάστημα στο οποίο πωλούνται οι «Smart Flutes» άνοιξε ήδη και σας περιμένει, στο χώρο όπου βρισκόταν το ΚΨΜ στο εγκαταλειμμένο στρατόπεδο Παπαλουκά στις Σέρρες! Τρέξτε να προλάβετε…

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε πλέον και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]