«Πράσινη επανάσταση» ή πράσινα άλογα, το βέβαιο είναι ότι ο Κωστής Χατζηδάκης όχι μόνο αδιαφορεί για τις αντιδράσεις των κατοίκων των νησιών αλλά κυνικά τους ειρωνεύεται και παραδέχεται ότι απλουστεύθηκαν οι διαδικασίες «με τον τελευταίο περιβαλλοντικό νόμο για να πάνε τα πράγματα γρήγορα».

Υποστήριξε γενικά και αόριστα ότι υπάρχει ένα χωροταξικό σχέδιο που ορίζει που θα τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες και αφού αποκάλεσε όσους αντιδρούν «προκατειλημμένους» και σχεδόν απολίτιστους βρήκε τη λύση για να γίνουν πιο αποδεκτές οι ανεμογεννήτριες, λέγοντας ότι «σε άλλες χώρες, οι ανεμογεννήτριες στολίζονται κιόλας και αποτελούν τουριστική ατραξιόν. Εδώ κάποιους τους ενοχλούν»!

 

Επίσης στις ιδέες τους όπως είχε αποκαλύψει ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κουσουνάδης στο Κόκκινο «Υπάρχει και μια καινούργια πρόβλεψη η οποία λέει ότι θα μπορούν χώρες της ΕΕ να εγκαθιστούν ανεμογεννήτριες στην Ελλάδα ώστε να μετράει η παραγόμενη ενέργεια στο δικό τους ισοζύγιο, δηλαδή θα γεμίσουμε πανελλαδικά ανεμογεννήτριες για να μπορούν να ρυπαίνουν περισσότερο οι άλλες χώρες της ΕΕ».

ΑΥΓΗ

Διαβάστε επίσης:

Τήνος: Νέo μεγάλο “όχι” στις ανεμογεννήτριες με μαζική κινητοποίηση [PHOTOS+VIDEO]

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια