Βασικά, καλησπέρα σας! Η πρώτη μου σκέψη ήταν να βάλω έναν πιο «μελό» τίτλο του στιλ… «SOS: Ο Πρωθυπουργός κρατά όμηρους 154 βουλευτές στην Ελλάδα!», αλλά έπειτα από πολύωρη σύσκεψη με τον εαυτό μου, μερικά “cold and flu” και δύο πιάτα κοτόσουπα (είμαι λίγο αρρωστούλης) τελικά τον απέρριψα.

Δεν χρειάζεται, άλλωστε, να σας κάνω τον έξυπνο. Καταλαβαίνετε όλοι το «τρικ» Σαμαρά – Βενιζέλου με την ψήφο εμπιστοσύνης. Καπαρώνουν τους 154, ενόψει νέων μέτρων, αποφεύγουν ενδεχόμενες «μομφές» από τους βρωμοΣΥΡΙΖΑίους και πάνε σε εκλογές τον Μάρτιο, καθώς δεν πρόκειται με καμία Παναγία να βρουν 180 βουλευτές για να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μέχρι τότε, θα προσπαθήσουν να ωραιοποιήσουν λίγο την κατάσταση και θα κάνουν τον σταυρό τους (μιλάνε και με το Θεό, μην το ξεχνάτε…)

Γι΄ αυτά, όμως, ξέρω αγαπητοί φίλοι πως ψιλοχεστήκατε, όπως κι εγώ άλλωστε… Κι επειδή έχουμε και την πίκρα από την ήττα του Θρύλου στη Σουηδία αποφάσισα η σημερινή «Σαλαμάνδρα» να μεταμορφωθεί σε ένα σουρεαλιστικό τζουκ μποξ με τραγούδια παλιά, αλλά επίκαιρα.

Κορυφαίο όλων, αυτό του τίτλου. Η σπουδαία έμπνευση του Γιάννη των Απαράδεκτων που έφτασε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου να σαρώσει τα charts. Δυστυχώς, δεν προλαβαίνει να πάει στη Eurovision (όπως ήταν το όνειρο του Γιάννη, πριν κάνει τις διαφημίσεις του Κουβέλη), γιατί αφενός οι εκλογές θα γίνουν πριν από τον Μάιο και αφετέρου η EBU έχει χεσμένη τη ΝΕΡΙΤ, οπότε δεν θα πάμε φέτος στο «πανηγυράκι».

Από τώρα μέχρι τον Μάρτιο, όμως, θα είναι διαρκώς επίκαιρο. Ας σιγοτραγουδήσουμε όλοι μαζί λοιπόν…

Για τη συνέχεια, αγαπητοί… ακροατές επιτρέψτε μου να αφιερώσω δύο τραγουδάκια στην κυβερνητική μας εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη ή αλλιώς τον «Χουζούρη» του Μαξίμου!

Η ηρωίδα Σοφία που σηκώνεται από τις έξι το πρωί για το μεροκάματο, είναι αναγκασμένη να βαφτεί με τα νέα της «Max Factor» και στη συνέχεια να πάρει το σαραβαλάκι της, να μπλέξει στην κίνηση και με το Chanel δισάκι της στον ώμο να πάει στο γραφείο της για να βγει με λινκ στον Παπαδάκη και τον Καμπουράκη!

Είναι απαλό το κρεβάτι Σοφάκι, δεν σε αδικώ…

Κι αφού ευθυμήσαμε και θυμηθήκαμε τις μέρες της νιότης μας με τα ανάλαφρα Στρουμφάκια, ας περάσουμε σε κάτι πιο βαρύ και μερακλίδικο! Γιατί ξέρω πως το Σοφάκι βγάζει γούστα…

«Επτά Ρομά σ΄ ένα δωμά» λοιπόν! Και μάλιστα, αν έχετε το Θεό σας, δίπλα σε ανθρώπους! Δικό σας!

«Εφτά νομά δυστυχισμέ
σ’ ένα δωμά φυλακισμέ
δικαίως αγανακτισμέ
και με τα πάντα αηδιασμέ.
Πώς τα ’χεις έτσι μοιρασμέ
ντουνιά ψευτοπολιτισμέ;»

ΥΓ: Mila, πολύ κωλόπαιδο ο Ashton! Περιμένουμε τις παραγγελιές σας! Μπορείτε να πέσετε όσο χαμηλά θέλετε, ανάλογα με τον νταλκά σας! Δεχόμεθα τα πάντα, πλην Μόνικας!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια