Η Google ανακοίνωσε προ ημερών πως οι περισσότερες αναζητήσεις το 2015 έγιναν για τον Λαμάρ Όντομ, αλλά ποιος δίνει δεκάρα για τους κοινούς θνητούς… Δεν μας νοιάζει να μάθουμε τι αναζήτησε ο πολύς ο κόσμος. Αυτό που θέλουμε να ξέρουμε είναι τι «γκούγκλαραν» οι διάσημοι. Σωστά;

Η ομάδα hackers της Σαλαμάνδρας… τρύπωσε στους servers των Ελλήνων πολιτικών και σας προσφέρει τις αναζητήσεις τους ως χριστουγεννιάτικο δώρο.

Σεβόμενοι την ιεραρχία ξεκινάμε χωρίς χρονοτριβή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, οι πιο συχνές αναζητήσεις του οποίου ήταν:

1. Κώστας Καραμανλής
2. Το καλύτερο παιχνίδι για το play station (προφανώς για δώρο στον Κωστάκη)
3. Πώς μπορώ να αποφύγω ένα ποτήρι νερό χωρίς να κουνηθώ

Συνεχίζουμε (πάντα ιεραρχικά) με τον Αλέξη Τσίπρα:

1. Translate in greek
2. Οι συνέπειες του Grexit
3. Πώς να κερδίσετε τις εκλογές

google

Βαγγέλης Μεϊμαράκης:

1. Αλέξης Τσίπρας, ύψος
2. Τα καλύτερα ουίσκι
3. Συνηθισμένες βρισιές της νεολαίας

Φώφη Γεννηματά:

1. Βαφές μαλλιών
2. Πώς να στηρίξω το σύμφωνο συμβίωσης χωρίς να το ψηφίσω
3. Τι είναι η Σοσιαλδημοκρατία

Αξία έχει να δούμε όμως και τις top αναζητήσεις των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών:

Νίκος Μιχαλολιάκος:

Ο Αγών Μου, νέες εκδόσεις

Βασίλης Λεβέντης:

Ο Λεβέντης στη Βουλή

Πάνος Καμμένος:

Οι καλύτερες παρελάσεις του κόσμου

Δημήτρης Κουτσούμπας:

Σύγκριση Αλέκας – Κουτσούμπα

 

Πριν σας αφήσουμε, σαν κοινωνική προσφορά, επιτρέψτε μας να απαντήσουμε και στις ερωτήσεις που τέθηκαν περισσότερες φορές από κάθε άλλη εντός του 2015 στο ψαχτήρι του Google.

«Πώς να τον κάνω να κολλήσει» ήταν η ερώτηση που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία (δεν είναι πλάκα αυτό) της Google είχε τις περισσότερες αναζητήσεις στην Ελλάδα. Κι επειδή δεν θέλουμε να βγει ο χρόνος χωρίς μία σοβαρή απάντηση, εδώ είμαστε για να σας βοηθήσουμε… Άλλωστε η απάντηση είναι πολύ απλή. Μην του βγάζετε την πίστη μέχρι να του κάτσετε.

gynaikes

Επόμενη ερώτηση: «Πώς να χάσω κιλά στην κοιλιά»
Εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί η πιο σωστή απάντηση θα ήταν να προσέχετε τη διατροφή σας, να γυμνάζεστε και να ελαττώσετε τα ξίδια, αλλά ξέρω πως αυτό δεν γίνεται…

Προσπαθήστε απλώς να μην ξεσκίζεστε στο φαΐ και ο θεός βοηθός…

Ερώτηση νούμερο 3: «Πώς να καθαρίσω το φούρνο»
Πάρτε τηλέφωνο τη μάνα σας ή πάρτε καθαρίστρια. Αν δεν έχετε μάνα ή δεν έχετε λεφτά για καθαρίστρια, μην τον χρησιμοποιείτε τον φούρνο μέχρι να βρείτε λεφτά για να φωνάξετε καθαρίστρια ή να πάτε σε μέντιουμ να επικοινωνήσετε με τη μάνα σας. Αν πάλι θέλετε σώνει και ντε να μαγειρέψετε στον φούρνο, κάντε το χωρίς να τον καθαρίσετε και μην μας πρήζετε.

Ερώτηση νούμερο 4: «Πώς να λύσω τον κύβο του Ρούμπικ»
Η ερώτηση αυτή είναι πραγματικά ανησυχητική. Απάντηση φυσικά δεν υπάρχει, αλλά αξίζει να εξηγήσουμε τους λόγους που τη συναντάμε τόσο ψηλά στις αναζητήσεις. Από τη μία σίγουρα φταίει η αύξηση της ανεργίας. Ο κόσμος δεν έχει τι να κάνει για να σκοτώσει την ώρα του. Από την άλλη δεν πρέπει να υποτιμούμε την ψωνισμένη φύση του Έλληνα που αναζητά διαρκώς τρόπους για να κάνει επίδειξη.

Και τέλος η ερώτηση 5: «Πώς να βρω δουλειά»
Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον περίφημο σαρκασμό των Ελλήνων, που μας κάνει και ξεχωρίζουμε σαν λαός… Μπα σε καλό σας!

Καλά Χρωστούμενα σε όλους!

 

*Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]
//