Άσχημα ήταν τα νέα για τον 50χρονο εργάτη που χτύπησε σοβαρά σε εργατικό ατύχημα στο γυμνάσιο Μελεσσών καθώς χρειάστηκε να γίνει ακρωτηριασμός και στα δύο του πόδια.

Ο 50χρονος άνδρας υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο ΠΑΓΝΗ όπου δυστυχώς έχασε και τα δύο του πόδια καθώς κρίθηκε υποχρεωτικός ο ακρωτηριασμός και των δύο κάτω άκρων αφού σε αντίθετη περίπτωση υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του. Μετά το τέλος της επέμβασης μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ και είναι διασωληνωμένος.

Το τραγικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης κατά την διάρκεια εργασιών στο Γυμνάσιο Μελεσσών. Ο 50χρονος άνδρας ήταν οδηγός ενός κλαρκ, μηχανήματος που μετέφερε οικοδομικά υλικά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες καταπλακώθηκε από αυτό με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές και στα δύο πόδια.

Πηγή: flashnews.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]