Η 30η Ιουλίου σηματοδοτεί τη γέννηση δύο ιδιοφυών καλλιτέχνιδων – έστω και με διαφορά 140 ετών η μία από την άλλη. Τ0 1818, ήρθε στη ζωή η Emily Brontë. Αδερφή των επίσης συγγραφέων Anne και Charlotte, η Emily έγραψε μόλις ένα μυθιστόρημα, το οποίο όμως θεωρείται ένα από τα αριστουργήματα της γοτθικής λογοτεχνίας του 19ου αιώνα: τα Ανεμοδαρμένα Ύψη (Wuthering Heights). Το 1958, την ίδια ημερομηνία, γεννήθηκε η μουσικός Kate Bush.
Εκτός από τα κοινά τους γενέθλια, οι δύο καλλιτέχνιδες συνδέονται ως προς το ότι το αριστούργημα της μίας ενέπνευσε και ένα από τα πλέον σπουδαία τραγούδια της δεύτερης. Το 1977, παρακολουθώντας μια τηλεοπτική διασκευή των Ανεμοδαρμένων Υψών, η Bush εμπνεύστηκε το Wuthering Heights. Γραμμένο από την οπτική της πρωταγωνίστριας Catherine, το τραγούδι συνοψίζει σε τέσσερα και κάτι λεπτά την απόγνωση και την απόκοσμη ομορφιά της ιστορίας του μυθιστορήματος, χάρη στη μελωδία, το πιάνο και τη φωνή της Bush, αλλά και το χαρακτηριστικό σόλο του κιθαρίστα Ian Braimson.
Όταν πλέον η Bush είχε υπογράψει στην EMI, οι άνθρωποι της εταιρείας προσπάθησαν να της επιβάλουν ως πρώτο single της καριέρας της το “James and the Golden Gun”. Άπειρη ακόμη όσον αφορά τη μουσική βιομηχανία, η Bush, με πείσμα και καλλιτεχνικό όραμα που διείπε όλη την πορεία της από το ξεκίνημα και έως σήμερα, απέρριψε την πρόταση των ανθρώπων της δισκογραφικής και επέβαλε με τη σειρά της την κυκλοφορία του Wuthering Heights ως πρώτου single. Βιντεοσκοπήθηκαν μάλιστα δύο video, σε χορογραφία της ίδιας της Bush, της οποίας το καλλιτεχνικό όραμα επεκτεινόταν και στο εικαστικό κομμάτι, αλλά και στον τρόπο που θα προωθούταν η δουλειά της.
Η επιμονή της τη δικαίωσε, με το Wuthering Heights να γίνεται τελικά νούμερο ένα στα βρετανικά chart, στις αρχές του 1978 κερδίζοντας τον ανταγωνισμό με δύο άλλα σπουδαία συγκροτήματα της δεκαετίας του ’70, τους Blondie και τους ABBA, οι οποίοι είχαν κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο τα “Denis” και “Take a Chance on Me” αντίστοιχα.
Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.
Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.