Νεκρή μεταφέρθηκε από το κέντρο κράτησης της ΒΙΑΛ στο νοσοκομείο Χίου 47χρονη Ιρακινή το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου. Η 47χρονη, είχε μπει προληπτικά σε καραντίνα αφού την προηγούμενη Πέμπτη μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο με πυρετό και νοσηλεύτηκε. Κατά τη νοσηλεία της, της έγινε τέστ για κορωνοϊό τα αποτελέσματα του οποίου, όπως ανακοίνωσε το Σκυλίτσειο Νοσοκομείο ήταν αρνητικά.

Σύμφωνα με το politischios.gr τα αίτια του θανάτου της ερευνώνται ενώ μετά τη γνωστοποίηση της είδησης προκλήθηκαν επεισόδια μεταξύ προσφύγων και αστυνομίας.

Στο μεταξύ ο θάνατος της προκάλεσε ένταση στη ΒΙΑΛ , αφού αρκετοί πρόσφυγες θεωρούν ότι η άτυχη γυναίκα πέθανε λόγω κορωνοϊού.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια